دسته بندی محصولات در آراصنعت
- تخت برقی جراحی کاشت مو
- تخت معاینه
- تخت شیمی درمانی، تخت دیالیز، تخت نفرولوژی، انتقال خون، آنکولوژی
- تخت نمونه گیری – صندلی خونگیری برقی
- تخت ژنیکولوژی
- تخت و یونیت دندانپزشکی و ایمپلنت
- تابوره پزشکی
- چراغ پزشکی
- ترالی پزشکی
- صندلی معاینه گوش و حلق و بینی
- صندلی برقی زیبایی
- تخت بیمار و سالمندان
- کپسول اکسیژن
- سایر تجهیزات پزشکی
- اکسیژن ساز خانگی
- رینگ لایت
- تخت فیشیال
آبله میمون و راه های سرایت آن
چند روزی است که از خبر انتشار بیماری ابله میمون نگذشته است که سازمان بهداشت جهانی و کشور های بزرگ جهان از جمله امریکا و چین را به شدت ترسانده است. این بیماری در ابتدا بین مناطق دور افتاده غرب و مرکز آفریقا شایع بوده است.
آیا ابله میمون مثل کوید 19 باز هم دنیا را درگیر خود میکند؟
تاکنون بین دوازده کشور جهان تنها 80 مورد شناسایی شده است اما با این وجود سازمان بهداشت جهانی نسبت به این بیماری حساسیت ها قابل ملاحظه ای دارد و دلیل آن را شیوع غیرمعمول نامیده است زیرا در مناطقی که آبله میمون ثبت شده ، اثری از بومیان اندمیک نبوده است. بنابراین با توجه به اینکه شیوع این بیماری غیرمعمول گزارش شده میتوان گفت امکان بوجود آمدن همه گیری آن ممکن است اما نه بصورتی که کرونا دنیا را درگیر خود کرد و موجب ایجاد قرنطینه شد.
پیشنهاد میکنیم از صفحه ” تخت نمونه گیری ” و ” تخت شیمی درمانی ” نیز دیدن فرمایید.
علائم بیماری:
تورم غدد لنفاوی/ لرز و خستگی/ کمردرد/ تب و سردرد و درد عضالت از علائم این بیماری است.
راه های انتقال این ویروس :
از طریق گاز گرفتن حیوانات الوده/خوردن گوشت الوده که به درستی پخته نشده باشد و از طریق عطسه و تماس نزدیک چهره به چهره از افراد ناقل انتقال میابد و متاسفانه در همجنسگرایان این بیماری شیوع بیشتری داشته است و معمولا ضایعات پوستی بر سر و صورت پیدا میشود و در موارد شدید درگیری چشمی ایجاد میکند. دوره ظاهر شدن علائم 6 تا 12 روز است و تا 10 درصد از مبتلایان را به کام مرگ میبرد. متاسفانه در کشورهای اروپایی به سرعت شیوع پیدا کرده بطوری که انگلستان به دنبال انبار کردن واکسن آبله مرغان است.
پیشنهاد میکنیم از صفحه ” تخت پوست و زیبایی ” و ” ترالی پزشکی ” نیز دیدن فرمایید.
واکنش ایران نسبت به این بیماری چه بوده است :
واکنش دکتر مینومحرز در مورد بیماری آبله میمون اینگونه بوده است که در صورتی که هر بیماری در جهان گسترش بیابد و با توجه به برقراری ارتباط مابین کشورها ، باید نسبت به ظهور این بیماری در کشور ایران نیز باشیمو این نکته را یادآور شد که باید سطح امکانات آزمایشگاهی کشور را برای تشخیص این بیماری افزایش دهیم