تتو و خالکوبی آری یا خیر؟

تتو یا خالکوبی چیست؟


به این گونه نقاشی های دایمی بروی بدن را تاتو می گویند.این نقش و نگار که از 4000 سال پیش و در دوره ی مصر باستان و رهبران دینی مصریان و در دوره ی هخامنشیان که بین پادشاهان رواج داشته که بیشتر مربوط به عقاید و باور در آن زمان بود که رفته رفته نشان از زیبایی و معنا دار بودن نوشته ها و شکل های طرح بسته بروی پوست سوق گرفت. طبق عقاید و باور های مردم و گردش فکری طی زمان های طولانی افراد ثروتنمد مصری نمادی از خدایان خود یا اسامی خدایان خودرا بر روی بدن خود نقش می دادند تا در آخرت از سوی خدایان خوت مورد استقبال قرار گیرند.
طی گذر زمان تشابه زیادی بین طرز تفکر هندو ها و مصریان باستان پدید آمد که بعد تا در بین مرتاز های هندی رواج یافت که گاها دیده میشد این طرح ها مانند چیزی شبیه طلسم ها یا دعا و یا نماد هایی که در باور هندو ها مقدس می شماردند بر روی پوست خود نقش می دادند.

 

**** درمورد تخت فیشیال پوست، بیشتر بدانید. ****


تغییر تاتو در طول زمان
رفته رفته در فرهنگ های زیادی این عمل مورد پذیرش عام قرار گرفت و در ایران هم جایی برای خود باز کرد که در ابتدا آنرا خالکوبیدن می شماردند زیرا دایمی  بودن آن مانند خال طبیعی بدن نزدیک به سیاهی است که افرادی که ورزش های زور خانگی را انجام می داند برای نشان دادن پهلوانی خود از طرح ها و نقش هایی بر روی بدن خود طرح می کردند  که بعد ها در برهه های زمانی به افراد سرکش و یاغی تخصیص یافت که باور ها را درباره ی تاتو نظر منفی همگان  را به خود گرفت.

مواد بکار رفته در خالکوبی و تاتو
در ابتدا تاتو را با موادی مانند :دوده چراغ-نیل –آب تره و ... استفاده می نمودند. بطوریکه با سوزن روی پوست حفره ی بسیار کوچکی ایجاد و رنگ را به داخل لایه زیرین پوست می فرستادند تا در زیر پوست تزریق شده و می ماند که پا کردن آن به راحتی امکان پذیر نبود.ولی امروزه جوهر های مخصوصی مورد استفاده قرار می گیرد که پاک کردن آن نیازمند استفاده از لیزر های مخصوصی می باشد و چندین جلسه پاکسازی طللب می کند.

 

*** درمورد تخت معاینه پزشکی بیشتر بدانید. ***

 

مخاطب های اولیه ی خالکوبی و تاتو
تاتو از ابتدای دوران ظهور خود که زمانی روی بدن پادشاهان و بعد ها رهبران دینی و مرتاز ها و یاغی ها و پهلوانان گذشت کرده و حالورود کرده به دورانحال  و بر روی بدن و گاها صورت و حتی پوست سر هم دیده می شود.حال این در بین جوانان و ورزشکاران وافراد مشهور که از طرح های عجیب غریب و اصطلاحا مد روز است دیده می شود. رسته هایی از طرح ها که می توان نام برد اعم از :اعتقادی و زیبایی و هنری و سیاسی و ... که در بیشتر موارد برای جلب توجه مورد استفاده می گیرد که در این برهه زمانی دیگر تفاوتی بین خانم ها و آقایان دیده نمی شود.

ادیان و تاتو
تاتو در دین اسلام حرام نیست اما روا نمی دانند که در تورات و انجیل هم هم نظر هستند که منع قانونی هم در آن دیده نمی شود .چرا که دلیلی از بر آسیب به خود دیده نمی شود.در ظاهر شاید بتوان گفت گونه ای هنجار شکنی باشد ولی خلاف قوانین نیست.(در صورتی که طرح هایی مانند:اشکال رکیک.توهین آمیز نسبت به شخص و ادیان خاصی باشد.شیطان پرستی.ایجاد حتک حرمت. و ... باشد خلاف قوانین محسوب می شود.)

برخورد جامعه امروزی با تاتو
در خیلی از فرهنگ بعد از تاتو زدن روی بدن باید استخدام شدن را فراموش کرد از جمله ایران که تنها باور این است که کسی که تاتو روی بدن دارد شخصی اوباش و بی قانون –اجتماع گریز و پرخاشگر تلقی می شود ولی اگر از این دیدگاه بنگریم که شخصی بصورت افراطی به زیبایی و جذابیت خودش نگاه کند و عمیق شود حتما تاتو رو هم امتحان خواهد کرد.

 

**** درمورد صندلی تزریقات زیبایی و صندلی تزریق ژل و بوتاکس، بیشتر بدانید. ****

 

نقاط دردناک
جدایی از زیبایی و خاص بودن و تنوع در طرح و رنگ و حتی سه بعدی بودن طرح ها که امکان دارد از سر تا پای شخصی را به خود اختصاص دهد از درد فرو رفتن سوزن دستگاه در پوست نمی توان غافل شد که بصورت رفت و برگشتی مدام روی پوست جراحت ایجاد می کند که همراه درد می باشد که بعضی از مواضع بدن مانند : شقیقه .پوست سر و گونه خا و گردن و زیر بقل و ساعد دست و شکم و زانو ها و ساعد پا که درد سرسام آوری را شخص باید تحمل کند. گاها در بعضی از موارد با افرادی مواجه میشویم که از گفته ی خود به تاتو زدن بصورت روانی وابسته و می توان گفت معتاد شده اند که این یکی از نشانه های صدمه ببه اعصاب ناحیه مورد نظر می باشد.

سخن آخر
در این مطلب به هیچ عنوان علاقه به تشویق و یا تحریکی کسی برای تتو زدن نداریم و اینکه لازم به ذکر می باشد که افرادی تاتو دارند لزوما شخصیت های خاص و دور از اجتماع نیستند.پس نباید اینگونه افراد را طرد و از جامعه دور کنیم.

اولین نفر باشید که دیدگاهش را می نویسد !

دیدگاه شما برای ما مهم است.

مشاوره آنلاین